Werken als meewerkend voorman / timmerman bij Bouwbedrijf Langermans

Ben jij de timmerman en voorman in één die wij zoeken? Reageer via het onderstaande formulier om direct te solliciteren

Ervaren timmerman / meewerkend voorman

Ben jij een ervaren bouwer, een collegiale en flexibele timmerman met passie voor vakwerk en oog voor detail. Heb jij de gouden handen die de wensen van onze klanten vervullen en heb jij de skills om projecten mee te sturen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Werk jij graag samen met een team van leuke vakmensen die dagelijks werken aan de realisatie van verschillende projecten als nieuwbouw, verbouwing of onderhoud. Wij bieden je graag de ruimte en uitdaging om je talenten te benutten in een functie waarin je meewerkt aan alle voorkomende timmerwerkzaamheden, je initiatief neemt en je geeft waar nodig sturing bij de realisatie van het project.

Wat bieden wij

Wij geven je de ruimte om zelfstandig of als team aan de slag te gaan bij onze klanten. Wij bieden je een goed salaris en zorgen voor een goede uitrusting. Je komt te werken in een leuk team van vakmensen waarin de werksfeer goed is en we houden van korte lijntjes. We werken aan vele verschillende projecten van klein tot groot en hebben daardoor altijd afwisselend werk met de nodige uitdagingen.

Ben jij deze ervaren vakman, en wil jij mee werken aan het leveren van topkwaliteit waar je trots op kan zijn. Vul dan snel het onderstaande sollicitatieformulier in.

Solliciteer bij Bouwbedrijf Langermans

Gebruik onderstaande formulier om direct te solliciteren.

    [recaptcha size:compact]