Werken bij het leukste bouwbedrijf in de Langstraat.

Bouwbedrijf Langermans is een snelgroeiend bouwbedrijf In de regio Breda, Oosterhout en Tilburg. Wij hebben een flink aantal jaren ervaring in de bouw en voorzien onze klanten graag van een goed en persoonlijk advies bij hun bouw- en verbouw-wensen. Met veel plezier en passie voor ons vak staan wij graag zelf met de hamer in de hand op locatie om diverse projecten vakkundig te begeleiden. We zijn gedreven, van fundering tot dak leveren vakwerk en krijgen een hoge waardering van onze klanten.

Wil jij ons helpen bij het zetten van die aanbouw, renovatie de gevel of met maken van een overkapping in de tuin.
Reageer dan snel op onze vacatures en kom kennis maken!

Metselwerken
Fundering Waalwijk
Verbouwing Waalwijk
Verbouwing waalwijk

Werken bij Bouwbedrijf Langermans

Ben jij de ervaren vakman die wij zoeken? Bekijk onze actuele vacatures en reageer via het onderstaande formulier om direct te solliciteren

vacature metselaar

Ervaren metselaar

Ben jij een bouwer, een allround metselaar met passie voor vakwerk en oog voor detail. Heb jij de gouden handen die de wensen van onze klanten vervullen bij het realiseren van een verbouwing, buitenmuren, binnenmuren en authentiek metselwerk. Wij bieden je graag de ruimte en uitdaging om je talenten te benutten en om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Wat bieden wij

Wij geven je de ruimte om zelfstandig of als team aan slag te gaan bij onze klanten. Wij bieden je een uitstekend salaris en zorgen voor een goede uitrusting.

Ben jij deze ervaren vakman, en wil jij mee werken aan het leveren van topkwaliteit waar je trots op kan zijn. Vul dan snel het onderstaande sollicitatieformulier in.

Solliciteer bij Bouwbedrijf Langermans

Gebruik onderstaande formulier om direct te solliciteren.